Npqeditores/ agosto 25, 2020/ ARTÍCULOS PORTADA, NOVEDADES, POLÍTICA

Aquest assaig no és un estudi històric ni sociològic, sinó una anàlisi i reflexió, molt personals, del procés evolutiu de l’ecologisme i la seua relació amb la política en l’àmbit valencià.
Sobretot aporte una visió original i directa d’aquest procés, fruit de la meua experiència i del coneixement en primera persona dels esdeveniments més destacats: els primers grups ecologistes valencians, els diferents intents de crear estructures organitzatives de l’ecologisme que superaren l’àmbit local o l’aparició del primer partit verd valencià i les dificultats de crear un partit verd a nivell estatal.
De la mateixa manera aborde l’entrada, per primera vegada, de l’ecologisme polític al Parlament Valencià i la intervenció al sí del govern autonòmic d’un partit verd. També explique el procés de constitució d’una cooperativa política com és Compromís i els orígens d’Equo.
Espere que siga d’interès no sols per a un públic especialitzat o interessat en política valenciana i ecologisme. Al segle que estem, i amb la dramàtica evolució de la crisi ambiental a tot el planeta, aquestes reflexions tenen un caràcter i una repercussió globals.
De tot açò va aquest llibre. Que gaudiu d’ell.

Carles Arnal — ISBN: 978-84-122290-6-6 — 384 Págs — 15€
Compartir esta entrada